Haslev Fysioterapi

Formthotics såler

Vi tilbyder undersøgelse, diagnosticering og behandling på et fagligt og servicemæssigt højt niveau, så patienten, i trygge og personlige rammer, hurtigst muligt kan føle sig hjulpet igennem optimering af funktionsniveau og livskvalitet.

Se behandlinger Kontakt os

Hvad er Formthotics?

Formthotics er en revolutionerende kundetilpasset sål, som enhver aktiv person kan bruge til forebyggelse af skader, øge komforten samt forstærke præstationerne. Formthotics bliver tilpasset individuelt til/efter kunden’s egen unikke fodform – i skoene – på få minutter.

Hvorfor skal jeg bruge Formthotics?

En individuelt tilpasset sko skal ikke “gås til”.

Det meste fodtøj bliver masseproduceret, og er derfor lavet til at passe en gennemsnitsfod. Men, din fodform er lige så individuel som dig.

Formthotics tilpasser dit fodtøj til din fodform på få minutter.

En individuelt tilpasset sko minimerer risikoen for skader og holder dig længere tid på benene.

Da Formthotics er udviklet af Specialister indenfor Sportsmedicin, er de lavet til at holde dig på benene længere og med øget komfort ved at:

  • Kontrollere overpronation
  • Støtte foden ved for stor udadrotation
  • Give god svangstøtte
  • Minimere fodbevægelsen i skoen
  • Give god stødabsorbering
  • Øge komforten
  • Reducere træthed i fødder, ben og muskler

Formthotics giver dig et balanceret, stabilt fundament til resten af kroppen. Tænk på din krop som et hus, og på dine fødder som dets fundament. Uanset hvor solide væggene er, er huset kun så stabilt som sit fundament.

Hvordan virker Formtotics på mine fødder?

Formthotics fuldender alle typer og modeller af sports-, fritids- og hverdagssko. Formthotics forener fordelene ved en individuel kundetilpasset sportssål og et effektivt stødabsorberende materiale med de tekniske karakteristika, der er i højkvalitets-sko/støvler.
Sportsfolk, som har brugt individuelt tilpassede såler melder om bedre balance, bedre kontakt med underlaget, bedre komfort samt betydelig nedsat træthed i fødderne.

Formthotics bliver tilpasset både foden og skoen på en simpel og præcis måde. De ændrer sig en anelse i 1øbet af de første 3 dage, idet de tilpasser sig til kroppens og skoenes bevægelser under sport og aktivitet.

Formthotics kan let flyttes fra en sko til en anden uden speciel tilpasning, såfremt det er samme skotype.

Hvordan gør jeg, hvis jeg ønsker et par Formthoticssåler?

Du skal bestille en tid hos os, da det typisk tager 15 – 25 min. at tilpasse et par såler.
Du skal medbringe et par lukkede sko, som du vil have sålerne tilpasset til og som du går mest i.
Sålen kan flyttes over i andre lukkede sko.

Priser fra DKK 650,- alt efter hvor meget sålen skal korrigeres !

Der følges op på sålen efter 14 dage, som aftales ved såletilpasningen.

Pris: DKK 250,- + evt. korrektionsmateriale.

Football Formthotics

– til fodbold, Rugby Union, Rugby League, AFL, cricket og andre sportsstøvler

Football Formthotics® er specielt designet til alle sportsstøvler eller sko, der kræver eller bruger knopper, blade, klamper eller pigge.

Football Formthotics® opgraderer dine sportsstøvler til et nyt niveau af komfort.

Deres unikke dobbelte tæthedskonstruktion beskytter fødder fra pres, der giver optimal forfod og hældæmpning og lindrer trykpunkter.

Football Formthotics fordeler kropsvægten mere jævnt, lindrer trykpunkter og pres fraknopperne. De støtter dine fødder i deres naturlige kropsholdning, reducerermuskeltræthed og giver mulighed for større fornemmelse af bolden langs vristen.

Indlægssåler til pæne sko

– føl det som en drøm at have dine pæne sko på!

Komfortable indlægssåler er specielle slim-fit indlægssåler der er designet til både mænd og kvinders moderigtige, pæne sko. Nu kan dine pæne – og moderigtige sko føles lige så gode som de ser ud, hele dagen – hver dag!

Komfortable indlægssåler fra Formthotics yder support til dine fødder i deres naturlige position og tilpasser sig til din fodform ved at bruge din kropsvægt og kropsvarme.

Efter tre dage vil du have dine helt egne, unikke, specialtilpassede indlægssåler. Komfortable indlægssåler passer nemt i stort set alle moderigtige, pæne gå-i-byen sko.

Grundet deres ikke-bemærkelsesværdige trækulsfarve kan du føle dig selvsikker selv ved at bruge dem i åbne sandaler.

Skriv til os

+45 56 31 26 60